15%

Lift TV cu telecomanda, kit automatizare

1.890,00 RON 2.240,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Sistem electric automatizat pentru ridicare/coborare televizoare cu ecran plat cu diagonala maxima de 56 inch si greutate de 100kg. Sistemul contine toate componentele pentru montare in comoda TV sau alte corpuri de mobilier. Acest lift TV cu telecomandă RF este construit din otel pentru o rezitenta sporita și este alimentat de un motor de 24V silentios dar puternic. Kitul de montare contine suruburi pentru a se potrivi cu cele mai multe mărci și modele de televizoare cu ecran plat.

Asigură-ţi confortul în viaţa de zi cu zi. Liftul electric este perfect pentru a ridica sau a coborî un corp întreg de mobilă sau doar interiorul acestuia. Este ideal pentru televizor sau rafturi de mobilă, pentru a le ascunde vederii sau pentru un acces simplu şi facil.

Aplicaţii: în corpuri suspendate pentru a coborî cuptorul cu microunde sau televizorul, în corpuri inferioare pentru a ridica un TV, în masa de conferinţă pentru a ridica proiectorul sau ecranul TV, în capete de pat sau comode, în mobilier de birou pentru a ridica monitorul, în corpuri suspendate de sufragerie pentru a coborî un bar încorporat Doar imaginaţia dumneavoastră impune limite.

Kitul include liftul electric, telecomanda, alimentator si sistemul de prindere al televizorului.

- mecanism complet de ridicare-coborare, controller integrat
- pentru TV cu diagonala maxima 125 cm
- actionare din telecomanda
- inaltime de ridicare: 700 mm
- greutate maxima TV: 100 kg
- instalare usoara in orice corp de mobilier
- culori disponibile: negru
- tensiune de alimentare: 220 V

Avantaje:
confort ridicat
redobândiţi spaţiul util
mobilierul devine funcţional
control printr-o simplă apăsare de buton


 Detalii

Categorii