14%

Kit de automatizare, pentru actionarea usilor de beci de maxim 250 kg

2.890,00 RON 3.380,00 RON
Livrare gratuita
Disponibil in stoc

Descriere

Kit de automatizare heavy duty cu piston electric de mare putere, pentru actionarea usilor de beci (pivnita, crama)

 **Avantajele automatizarii în utilizarea unui deschizător de uși electric pentru o ușă de subsol:

Comoditate: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric vă permite să deschideți și să închideți ușa de la subsol prin apăsarea unui buton sau printr-o aplicație pentru smartphone, eliminând nevoia de a deschide și închide manual ușa.

Siguranță: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric poate fi integrat cu caracteristici de siguranță, pentru a proteja obiectele valoroase depozitate la subsol, asigurând securitatea și protecția obiectelor dumneavoastră de valoare în timp ce sunteți plecat în vacanță.

Securitate: Dispozitivele de deschidere a ușilor electrice pot avea caracteristici de securitate suplimentare, cum ar fi intrarea fără cheie, acces la distanță și monitorizare, care pot oferi o liniște sporită atunci când sunteți departe de casă.

Accesibilitate: Un dispozitiv electric de deschidere a ușii poate facilita accesul persoanelor cu limitări de mobilitate sau in varstă la subsol.

Personalizare: Deschizătoarele electrice de uși pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuinței, ceea ce permite personalizarea și controlul ușii de la distanță.

Sistemul electric pentru actionarea usilor de beci (pivnita, cramă etc) va ofera numeroase avantaje functionale cat si de design.

Automatizarea smart va scuteste de chinul de a ridica manual usa de la beci, avantajele estetice sunt si ele nenumarate, usa poate fi amplasata acum in orce loc din casa nemaifiind nevoie de manere inestetice, usa devine invizibila si poate fi placata cu parchet, gresie, marmura, granit sau alt tip de piatra.

Usa se deschide cu o simpla apasare de buton de pe telecomanda, cand este inchisa ramane incuiata. Nu mai este nevoie de manere inestetice usa putand fi placata cu parchet, gresie sau piatra decorativa. Sistemul electric automatizat este usor de montat chiar si de catre neprofesionisti. Kitul de automatizare poate fi folosit si la alte aplicatii ferestre masarda, guri aerisire, usi de garaj, pereti falsi etc. Acesta este compus din: piston electric (actuator electric liniar) care poate fi de mai multe puteri, controller, sursa de alimentare si telecomanda.

 


Kit automatizare pentru usi beci cu greutatea de maxim 250 Kg                                        

Kitul contine:

1. Piston electric 12V 4000N (cca. 420 Kg forta)

2. Controller pentru actionari electrice liniare 12-24V

3. Sursa alimentare professionala 12V 10A

4. Telecomanda controller

*Nota: Nu confectionam, nu montam usi de beci, doar furnizam kitul automatizare !