13%

Kit automatizare - Capac electric usa beci 200 kg

2.580,00 RON 2.980,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Kit automatizare trape, Capac electric usa beci 200kg

Sistemul electric pentru actionarea usilor de beci (pivnita, crama etc) va ofera numeroase avantaje functionale cat si de design. Usa se deschide cu o simpla apasare de buton de pe telecomanda, cand este inchisa ramane încuiată. Nu mai este nevoie de manere inestetice usa putand fi placata cu parchet, gresie sau piatra decorativa. Sistemul electric automatizat este usor de montat chiar si de catre neprofesionisti. Kitul de automatizare poate fi folosit si la alte aplicatii ferestre masarda, guri aerisire, usi de garaj, pereti falsi etc. Acesta este compus din: piston electric (actuator electric liniar) care poate fi de mai multe puteri, controller, sursa de alimentare si telecomanda.

Există mai multe avantaje în utilizarea unui deschizător de uși electric pentru o ușă de subsol:

Comoditate: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric vă permite să deschideți și să închideți ușa de la subsol prin apăsarea unui buton sau printr-o aplicație pentru smartphone, eliminând nevoia de a deschide și închide manual ușa.

Siguranță: Un dispozitiv de deschidere a ușii electric poate fi integrat cu caracteristici de siguranță, pentru a proteja obiectele valoroase depozitate la subsol, asigurând securitatea și protecția obiectelor dumneavoastră de valoare în timp ce sunteți plecat în vacanță.

Securitate: Dispozitivele de deschidere a ușilor electrice pot avea caracteristici de securitate suplimentare, cum ar fi intrarea fără cheie, acces la distanță și monitorizare, care pot oferi o liniște sporită atunci când sunteți departe de casă.

Accesibilitate: Un dispozitiv electric de deschidere a ușii poate facilita accesul persoanelor cu limitări de mobilitate sau in varstă la subsol.

Personalizare: Deschizătoarele electrice de uși pot fi integrate cu sistemele de automatizare a locuinței, ceea ce permite personalizarea și controlul ușii de la distanță.

.

Kitul contine:
1. Piston electric 12V 3000N (cca. 300 Kg forta)
2. Controller pentru actionari electrice liniare 12-24V
3. Sursa alimentare profesionala 12V 10A
4. Telecomanda controller

 


 


Cautari similare: automatizare beci, automatizare usa beci, automatizare capac beci, kit automatizare usa beci, automatizare porti beninca, magazin automatizari, montaj automatizare porti, automatizari nice, automatizari, sisteme automatizare porti, automatizari usi beci, usi beci automate, OLX